Bases de la Nutrición

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  • Medicina

    Wardlaw's Contemporary Nutrition: 2024 Release ISE

    Autor(es) Anne M. Smith, Angela L. Collene
    COP 414,000.00
    Wardlaw's Contemporary Nutrition is a complete and balanced resource for nutrition information written at a level non-science majors can understand. Current research is at the core of every update including revised statistics, incorporation of new results of clinical trials, and updated recommendati…

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    Wardlaw's Perspectives in Nutrition: 2024 Release ISE

    Autor(es) Carol Byrd-Bredbenner, Jacqueline Berning, Danita Kelley, Jaclyn Abbot
    COP 372,000.00
    This latest release will include new functionality within the McGraw Hill eBook that will allow students to print text content. Enabling self-print ensures that students can access and print the most up-to-date content, complete with any new Evergreen updates. By providing students access to the McG…

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    Wardlaw's Perspectives in Nutrition: A Functional Approach: 2024 Release ISE

    Autor(es) Carol Byrd-Bredbenner, Jacqueline Berning, Danita Kelley, Jaclyn Abbot
    COP 372,000.00
    This latest release will include new functionality within the McGraw Hill eBook that will allow students to print text content. Enabling self-print ensures that students can access and print the most up-to-date content, complete with any new Evergreen updates. By providing students access to the McG…

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    Human Nutrition: Science for Healthy Living: 2024 Release ISE

    Autor(es) Tammy J. Stephenson, Caroline Passerrello
    COP 372,000.00
    Human Nutrition: Science for Healthy Living is an interesting, engaging, reliable, and evidence-based introductory textbook with a wide variety of features to promote active learning. A clinical emphasis appeals to all, but is of particular relevance to those studying nutrition, dietetics, or health…

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  • Medicina

    Nutrition For Healthy Living: 2024 Release ISE

    Autor(es) Wendy J. Schiff
    COP 372,000.00
    Nutrition for Healthy Living takes an innovative approach to introductory nutrition for non-science majors. With its unique, concise organization and a distinct focus on consumerism, this engaging, fun-to-read text provides students with the scientific foundation needed to make informed nutritional …

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    Fundamentos de Nutrición Clínica en la Atención de la Salud

    1st Edición Autor(es) Ellizabeth Frates © 2024 | Published: April 3, 2024
    COP 370,000.00
    La nutrición y el estilo de vida desempeñan un papel fundamental en la prevención y el tratamiento de muchas afecciones agudas y crónicas que atienden a diario los profesionales de la salud. Fundamentos de nutrición clínica en la atención de la salud es un texto diseñado por rec…

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  • Medicina

    EL ABCD DE LA EVALUACION DEL ESTADO DE NUTRICION

    2nd Edición Autor(es) Araceli Suverza Fernández © 2023 | Published: February 16, 2023
    COP 180,500.00
    Valorar el estado de nutrición y determinar diagnósticos nutricios, son la base para el establecimiento de indicaciones terapéuticas o preventivas en la práctica nutriológica, ya que representan el primero y segundo paso dentro del Procesode Atención Nutricia (PAN).El presente título le ofrec…

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  • Medicina

    EBOOK VS MANUAL DE PRACTICAS SELECCION DE ALIMENTOS

    1st Edición Autor(es) Denisse Robles Hernández © 2018 | Published: June 1, 2018
    COP 32,000.00
    El presente manual busca comunicar la información adecuada para el licenciado en nutrición, profesional de la industria alimentaria, amas de casa y toda aquella persona vinculada con el procesamiento de alimentos que busquen desarrollar la habilidad de seleccionar de forma adecuada los alimentos, …

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  • Universidad

    HABITOS ALIMENTICIOS PSICOBIOLOGIA Y SOCIOANTROPOLOGIA DE LA

    1st Edición Autor(es) Antonio López-Espinoza, Claudia Rocío Magaña © 2014 | Published: May 7, 2014
    COP 46,000.00
    Las condiciones alimentarias actuales son determinantes en el estado de bien- estar, y en consecuencia, del progreso de países y comunidades particulares Bajo este panorama, el papel que tienen Las aportaciones científicas en materia alimentaria es esencial, tanto como elementos de diagnóstico o …

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  • Universidad

    TABLAS DE USO PRACTICO DE LOS ALIMENTOS DE MAYOR CONSUMO

    3rd Edición Autor(es) Adolfo Chavez Villasana, José Ángel Ledesma Solano, Eduardo Mendoza Martínez, María de la Concepción Calvo Carrillo, Maria Isabel Castro González, Abelardo Ávila Curiel, Claudia Sánchez Castillo, Fernando Pérez Gil Romo, Miriam Munoz de Chávez © 2014 | Published: July 31, 2013
    COP 109,000.00
    Este libro reune el trabajo de diversas instituciones sobre el importante tema del valor nutritivo de los alimentos de mayor consumo. La base han sido los análisis realizados por varios laboratorios mexicanos, enriquecida con otros datos sobresalientes. Como ejemplo, se mencionan los nutrientes de …

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