Wardlaw's Contemporary Nutrition is a complete and balanced resource for nutrition information written at a level non-science majors can understand. Current research is at the core of every update including revised statistics, incorporation of new results of clinical trials, and updated recommendati…
This latest release will include new functionality within the McGraw Hill eBook that will allow students to print text content. Enabling self-print ensures that students can access and print the most up-to-date content, complete with any new Evergreen updates. By providing students access to the McG…
This latest release will include new functionality within the McGraw Hill eBook that will allow students to print text content. Enabling self-print ensures that students can access and print the most up-to-date content, complete with any new Evergreen updates. By providing students access to the McG…
Human Nutrition: Science for Healthy Living is an interesting, engaging, reliable, and evidence-based introductory textbook with a wide variety of features to promote active learning. A clinical emphasis appeals to all, but is of particular relevance to those studying nutrition, dietetics, or health…
Nutrition for Healthy Living takes an innovative approach to introductory nutrition for non-science majors. With its unique, concise organization and a distinct focus on consumerism, this engaging, fun-to-read text provides students with the scientific foundation needed to make informed nutritional …
La nutrición y el estilo de vida desempeñan un papel fundamental en la prevención y el tratamiento de muchas afecciones agudas y crónicas que atienden a diario los profesionales de la salud. Fundamentos de nutrición clínica en la atención de la salud es un texto diseñado por rec…
Valorar el estado de nutrición y determinar diagnósticos nutricios, son la base para el establecimiento de indicaciones terapéuticas o preventivas en la práctica nutriológica, ya que representan el primero y segundo paso dentro del Procesode Atención Nutricia (PAN).El presente título le ofrec…
El presente manual busca comunicar la información adecuada para el licenciado en nutrición, profesional de la industria alimentaria, amas de casa y toda aquella persona vinculada con el procesamiento de alimentos que busquen desarrollar la habilidad de seleccionar de forma adecuada los alimentos, …
Las condiciones alimentarias actuales son determinantes en el estado de bien- estar, y en consecuencia, del progreso de países y comunidades particulares Bajo este panorama, el papel que tienen Las aportaciones científicas en materia alimentaria es esencial, tanto como elementos de diagnóstico o …
Este libro reune el trabajo de diversas instituciones sobre el importante tema del valor nutritivo de los alimentos de mayor consumo. La base han sido los análisis realizados por varios laboratorios mexicanos, enriquecida con otros datos sobresalientes. Como ejemplo, se mencionan los nutrientes de …